VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Päivä Pilvenhattaralla

Tänään on satanut aivan koko päivän, itse asiassa sade alkoi jo yöllä ja on jatkunut tauotta. Tämä olikin loistava päivä lähteä kylään Pienelle Pilvenhattaralle, kuvan kauniiseen kotiin, joka on sydämellä sisustettu. Päiväkahviseuraksi saimme myös rempseän Allidaalian pikku miehensä kanssa.

Jälleen kerran ihana päivä kynttilöillä valaistussa kodissa kera ihanien ystävien. Pilvenhattaran emäntä loihti meille maittavan lounaan ja suussa sulavat päiväkahviherkut. Juttu luisti niin mukavasti, että kuvia ei hurjia määriä tullut napattua. Mutta voitte varmasti yhtyä ajatuksiini, että jo näistä kuvista voi päätellä, miten ihana koko koti on <3







 On muuten todella voimaannuttavaa viettää päivää, kun silmiin osuu tuon tuosta kauniita esineitä, astioita ja huonekaluja. Ja mikä parasta, sait kotiintuliaisina ihania sisustusideoita, joista ensimmäinen oli pakko toteuttaa heti kotiin tultuamme... 


...keksit varmaan mitä nappasin mukaan Pilvenhattaralta...


Kotiin tultua syttyi muutenkin kynttilät sateisen illan iloksi. Tämän ikkunan alapuolelle tuli yksi ilta tehtyä syksyinen asetelma, josta lisää ensi kerralla.

Sateesta huolimatta, mukavaa iltaa <3

-Ansku

P.S. Huisin iso kiitos Greengate postaukseen. Taitaa olla iso joukko muitakin noihin uutuuksiin ihastuneita ;). 

Ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat, meitä onkin jo yli 200 ihanaista VillaHovissa <3


5 kommenttia:

  1. Oi jospa oisin saanut olla mukana! Ihana päivä varmasti takana!

    VastaaPoista
  2. Olitpas nopea, kun sait postauksenkin jo aikaan!:) Tosi ihana postaus olikin, kiitos vaan kehuista! <3 HIh, löysithän sä kauhan sille tuikulle. Kiva että sait jotain ideoita napattua matkaasi.

    Mahtavaa kun pääsitte kylään sadepäivää piristämään :) Tästä riittää iloa ja muistelemista taas pitkään!

    Voi että nuo sun uudet GG:t on tosi kauniit <3 Mäkin hörpin iltateet ihanasta uudesta latesta :)

    VastaaPoista
  3. TEillä oli varmasti super ihana päivä <3 Voi kun olisin saanut olla mukana! No ei siihen montaa kuukautta enään ole kun tavataan ;) Ihana tuo Pilvenhattara tosissaan on ai että <3 Ja tosi kiva toi kauha idea!

    VastaaPoista
  4. Ihana kyläpaikka , varmasti oli ihanaa ja idearikasta :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis, tunnelmallista...tykkään....:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3