VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Sadepäivän terkut

Tänään Esteri antaa koko takamuksen täydeltä ja vettä tulee ja tulee ja tulee. Sisäpäiväpuuhasteluja siis tiedossa. Eilinen päivä vietettiin Tampereella Särkänniemessä upean sään vallitessa, joten kummasti jaksaa viettää kotipäivää, kun on koko eilisen päivän tallustanut lämpimässä.

Nämä kuvat on napattu viikolla, kun aurinko välillä jaksoi kurkistaa pilvien takaa. Makkarissa ei ole tapahtunut aikoihin mitään muutoksia...ei sillä, ihan tyytyväinen sen sisustukseen olenkin. Voihan se olla, että syksy tuo tullessaan muutostoiveita, mutta nyt on hyvä näin. Tuota kaappivanhusta jaksan edelleen päivittäin ihastella ja mikä parasta, se on aamulla ensimmäinen ja illalla viimeinen asia minkä näen kun silmäni avaan ja suljen.



Kaappeja kaivellessa löysin tuon kauan sitten ostamani puukyltin. Kukkaset on kyllä antaneet voimaa tämän ei niin aurinkoisen kesän keskellä. Tajusin juuri, että tuo keskimmäinen pikku kannu vallan kaipaa jotain pientä suloista luonnonkukkaa koristamaan asetelmaa. Muratit onneksi vihertää säällä kuin säällä, niin sisällä kuin ulkona, niin keittiössä kuin makkarissakin.







Viikolla aloittamani kivien maalausprojekti taitaa jatkua tänään. Keksin myös kivan jouluisen lahjaidean viikolla ja ajattelin jatkaa myös sen parissa. Kuulostaa ehkä hullulta askarrella joulua kesällä, mutta kun ajoissa on liikkeellä, välttää sen kuuluisan joulustressin ;)

Villasukat jalkaan ja perheelle pöperöä pöytään!

Sunnuntaiset sadeterkut,

Ansku

10 kommenttia:

  1. Ihana tuo kaappi ja muutenkin kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
  2. On teillä niin kaunista ja tunnelmallista<3 Hih, minullakin on uusi joululahjaidea pulpahtanut juuri päähän liitutaulujeni lisäksi - mietin juuri, että tekisinkö ne valmiiksi jo nyt kesällä... Olisi kiva nähdä se sinunkin ideasi täällä blogissa. Hankaluutena on tietty, että paljastaako idean etukäteen, sillä lahjansaajia voi olla lukijoina...Hmmm...tämä on näitä bloggaajien hankalia ongelmia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Katsotaan uskaltaako sitä ideaa täällä paljastaa ;)

      Poista
  3. Kaappi on oikea Kaunotar ❤️
    Voi kun sitä itekki olis yhtä ajoissa liikenteessä joulun suhteen 😊
    Ja mitä sitä hyvää muuttamaan,makkari on niin kaunis.

    VastaaPoista
  4. Ihanat kuvat ja yksityiskohdat <3
    Kaappi on kyllä upea ja samaa mieltä kuin Kilke että mitä sitä kaunista makkaria muuttelemaan :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3