VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 17. lokakuuta 2015

Omaa aikaa

Voi miten onkaan tämä lauantai tuntunut pitkältä, mutta ihan hyvällä tavalla. Heräsin todellakin kukon laulun aikaan ja kuskasin pojan aamuhämärällä turnausreissulle. Sitten sainkin nauttia pari tuntia hiljaisesta talosta ja todella rauhallisesta aamiaisesta. Aamukahvin jälkeen pääsin rentoutumaan kampaajan tuoliin. Sen jälkeen piipahdin vielä kirpputorilla ja Ikealla ihan itsestään. Ja ai että nautin ja mitä löytöjä teinkään.

Tuo musta kauniisti kulunut tuoli oli aivan huippu löytö. Pelastusarmeijan kirpputorilla oli kaikki tuotteet -30% ja kun tämän tuolin lähtöhintakin oli vain 5€, ei tuolin ostamista tarvinnut kauaa pohtia. Tuolin kaunis selkänoja ja upeasti kulutettu tai kulunut istuinosa tekee siitä täydellisen. Aikani mietin tuolille sopivaa paikkaa ja tuohon se nyt pääsi olohuoneen nurkalle. Iblaursenin tyynyt ja tuoli ovat kuin tehty toisilleen, vaikka tyynyt nyt peittävätkin juuri sen ihanan istuinosan.











Ikealle oli tullut joulu. Ensimmäiset jouluiset ostoksetkin tuli tehtyä. Ihania lahjapapereita, muutamia kuusen koristeita ja talviset säilytysrasiat sekä keittiöliinat. Tänä vuonna joulun perinteinen punavalkoinen yhdistelmä täydentyy kauniisti mustalla ja harmaan sävyillä. Miten maltankaan odottaa, kun koti alkaa pukeutua jouluun.




Pitkä ja puuhakas päivä, mutta voi miten kiva se olikaan!

-Ansku

6 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat ja ihana tuoli! Lokoisaa lauantain jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Todellakin löytö...se oli rakkautta ensi silmäyksellä :)

      Poista
  3. Olipas onni,että satuit kirpulle oikeaan aikaan ja pääsi tuoli uuteen, upeaan kotiin ❤️ Mahtava löytö!
    Tuolta Ikean jouluosastolta kotiutin minäki kaikenlaista...!Meinais niin jo jouluttaa :)
    (Ekat joulutortut meinasin paistaa iltapväkahville!!!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kikke kultainen. Pitkästä aikaa piipahdus kirpparille ja heti lykästi, tuoli on aivan ihana, en saa silmiäni irti siitä <3 Ja jouluttaa jo kovin :)

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3