VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Suloista Sunnuntaita

Sunnuntait ovat minusta ihania päiviä. Vaikka arki on jo aika lähellä, silti nautin pitkästä vapaapäivästä. Nukun niin pitkään kuin nukuttaa, aamiainen rauhassa ja sitten alkaa puuhakkaan päivän touhut. Teen monesti sunnuntaisin enemmän asioita, kun monena päivänä yhteensä. Kotihommia toki paljon...kokkailua, pyykkäystä ja vähän siivousta. Lenkkeily kuuluu ehdottomasti sunnuntaihin ja silloin siihen tulee käytettyä normaalia enemmän aikaa. Usein myös leipomiselle löytyy aikaa ja tänään ajattelin luistelureissun jälkeen pyöräyttää iltapalaksi sämpylöitä.

Viime viikonloppuna sain veljenperheeltä tuomisena upean vaaleanpunaisen kukkakimpun. Kimppu muuten alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt, mutta hempeän vaaleanpunaiset neilikat kukkivat upeana. Ne otin kimpusta erilleen ja laitoin pienempiin lasipurkkeihin tuohon olohuoneen pöydälle.









Yksi ihana tapa viikonloppuisin on päiväkahvit. Muutama tunti ruuan jälkeen maistuu lempeä maitokahvi ja sen kanssa joku pieni makea välipala. Sitten taas jaksaa jatkaa puuhia ellei jostain syystä tee mieli ottaa pienet päikkärit. Tänään nautimme auringosta ja lähdetään Tinttarallan kanssa luistelemaan ennen pimeän tuloa.

Suloista sunnuntaita ♡

-Ansku

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanan rentouttavalta sunnuntailta :) Itsellä menee koko päivä töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntai oli mukava, toivottavasti oli myös sinun työpäiväsi :)

      Poista
  2. Neilikat kestävät yllättävn kauan. Kiva laittaa noin esille, on ihan peiton värinen. Kauniita asetelmia.

    VastaaPoista
  3. Ihana koti ja sunnuntainne kuullostaa juuri siltä kuin pitää♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kamuseni <3 Sunnuntai oli juuri niin ihana kuin toivoikin :)

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3