VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Leppoisa sunnuntai

Sunnuntaihin herättiin kovin harmaassa ja kosteassa kelissä. Nukuin aika pitkään ja nautin aamiaisen leppoisasti hesaria lukien. Isäntä oli aamuvarhain karannut pelaamaan, neiti oli kaverilla yökylässä ja teini tyylilleen uskollisena nukkui lähemmäs puoltapäivää, joten minä sai nautiskella ihan omasta seurasta ja hiljaisuudesta. Hitaan ja leppoisan aamun jälkeen päätin vaihtaa sänkyyn puhtaat lakanat ja ruuanlaittoon oli kerrankin aikaa panostaa enemmän.

Isäntä oli ostanut eilen viljapossua ja minä tein lihan kaveriksi vihannespedin ja raikkaan salaatin. Ruuan kypsyessä uunissa ehdin vähän järkkäillä keittiötä ja napsia valokuvia. Monta viikonloppua on ollut melkoista menoa ja huisketta, joten oli kiva puuhailla kotosalla, kattaa kauniisti ja nauttia kunnon liharuoka kaikessa rauhassa.















Possun jälkeen maistui minipäikkärit ja päiväkahvit. Vielä jää mukavasti iltaan aikaa kokkailla ruokaa alkavaan arkeen ja käydä lenkillä ennen saunaan. Ja mikä parasta, kun illalla saa pujahtaa puhtoisiin lakanoihin leppoisan sunnuntain päätteeksi.

Näillä eväillä sitten arkea kohti.

-Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3